maanantai 26. toukokuuta 2008

KTP/2 - PEPO Ressut 1 - 2 ( 1 - 1 )

PikkuLilat matkasivat viikon ensimmäiseen Kotkan otteluunsa odottavin tunnelmin. Ennen sarjan alkua pelatussa Fun For You -turnauksessa oli tämän päiväinen vastustaja PikkuKTp ollut selvästi liloja parempi. Mukaan hyppäsivät myös edarin kuntoutuvat ihmemiehet Male&Muhonen.

Ottelu oli tuskin ennättänyt alkaa kun palloa jo kaivettiin ahtaajan uumenista! Sivurajaheitto, Muhosen loistava jatko päänupilla vapautti Malen läpiajoon. Hieno siirto sivulle ja #71 Tinke kävi viimeistelemässä kauden toisen maalinta tyhjiin. Todellinen klap-klap suoritus. "Urani helpoin maali" -kommentoi #71 Tonke, "Jopa JoJomme olisi tuosta osunut - lakeerikengillään" - kommentoi Tonke osumaansa.

Ottelukello näytti aikaa 13 minuuttia kun PEPO sai vapaapotkun vasemmalta kenttäpuoliskolta ja #14 Hietamies laittoi pallon kerrankin nopeasti peliin ja vapautti #66 TP:n laidalta läpi, hyvä keskitys mutta ottelun tuhlariressu #71 Tinke suti ohi. Tämän perään tarjottiin pikkuahtaajille vapari, jonka jälkimainingeista ressut purkivat pallon suoraan vastustajan polveen, josta se kimposi suoraan maaliin. Peli tasan 1 - 1. Puoliajan lopulla oli kummallakin vielä paikkansa mutta ei tulosta.

Toisella puoliajalla tarjoiltiin #71 TuhlariRessulle kaksi avopaikka. Ensin suoraan #1 Jussin avauksesta läpi, hallittu nosto yli maalivahdinkin mutta AhtaajaPuustinen sai kun saikin työnnettyä pallon sormenpäillään ohi maalin. Heti perään #7 Kareinen JR pelasi #71 TuhlariRessulle avopaikan 40 cm päähän maaliviivasta, josta #71 Tonke kuitenkin pisti pallon ohi. "Urani surkein ohjaus" -kommentoi #71 Tinke, "Jopa JoJomme olisi tuosta osunut - lakeerikengillään" - kommentoi #71 Tonke.

Ottelun ratkaisumaali oli komea. #15 Richie ja #17 Rama aiheuttivat karvauksellaan paniikkia boxissa, jonka jälkeen #21 Kareinen Sr viimeisteli voittomaalin (jo toisessa pelissä peräkkäin - todellinen SuperSub!). Ottelun lopussa ahtaajanuorukaiset saivat pientä painetta pikkulilojen kenttäpuoliskolla mutta suhteellisen helposti loppuaika tällä kertaa selvittiin.

Kaiken kaikkiaan ansaittu voitto - PEPO oli ottelun ratkaisuhetkillä aavistuksen terävämpi. Vaihdot onnistuivat PaPen pelin tapaan mainiosti. Raman johdolla pikkumiehet järjestivät jälleen voittomaalin!

PEPO kokoonpano
#1 Räty - #14 Hietamies - #10 Mukala C - #6 Kurkaa - #16 Terävä - #7 Kareinen JR - #66 Nousiainen - #9 Suomalainen - #8 Kohonen - #22 Muhonen - #71 Tiainen

Maalit:
13 min: #71 Tiainen (#8 Kohonen, #22 Muhonen)
82 min: #21 Kareinen SR (#17 Rama)